| Здравствуйте, гость | Правила · Помощь |
Все темы | | | |
| » Мафия 9, Отель Хилтон :-) | | | |
|
» 9/11/2006, 02:38, Официант
|
|
А то мне даже на юбку подлиннее не хватает ((( Не приведи господь и не перекрести меня Папа, узнают об этом наши гости!!!
|
|
» 9/11/2006, 02:39, Управляющий
|
||
Давайте не будем при всех. завтра подойдите ко мне в кабинет |
||
|
» 9/11/2006, 02:40, РимскийПапа
|
|
...et effundam super vos aquam mundam et mundabimini ab omnibus inquinamentis vestris et ab universis idolis vestris mundabo vos
...И окроплю вас чистою водою, и вы очиститесь от всех скверн ваших, и от всех идолов ваших очищу вас. |
|
» 9/11/2006, 02:41, Официант
|
|
Зачем же нам ждать завтра! Вот мой банковский счет (рисует цыфирки), я согласна на прибавку!!!
|
|
» 9/11/2006, 02:42, Управляющий
|
|
Официант, я даже имени Вашего не припомню..вона Папа опять бредит
|
|
» 9/11/2006, 02:45, Управляющий
|
||
Папа, Вас же просили не выражаться.. ну чё так с пива нализался |
||
|
» 9/11/2006, 02:46, РимскийПапа
|
|
Во имя Отца, и Сына, и Святаго Духа. Аминь.
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере, преподобных и богоносных отец наших и всех святых, помилуй нас. Аминь. Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе. Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша. Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь. Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради. Господи, помилуй. Слава, и нынe: Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго. |
|
» 9/11/2006, 02:48, Управляющий
|
|
Официант, я согласен на повешение.. тока уймите Папу!
|
|
» 9/11/2006, 02:50, РимскийПапа
|
|
Ах ты Богохульник окоянный!!!
Изыди бесы! Отрекаешься ли ты от лукавого? ответствуй, презренный!!! |
|
» 9/11/2006, 02:51, Официант
|
|
Мсье! Вы вполне можете называть меня просто - Валери ;-)
А Папа... хм... я не знаю стока разных слов, чтоб на него хватило моей речи |
Все темы | | | |
« Предыдущая тема | Перечень тем | »
0 Пользователей читают эту тему (0 Гостей и 0 Скрытых Пользователей)
0 Пользователей:
0 Пользователей: